نماینده مردم استان گلستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: گلستان میتواند نقش بارزی در اقتصاد کشاورزی کشور و صنایع غذایی ایفا کند و حتی به مقصدی مهم برای طبیعتگردان و گردشگران تبدیل شود، اما به دلیل فقر سرمایهگذاری زیرساختی نتوانسته به جایگاه اصلی خود در منطقه دست یابد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، آیتالله سید محسن طاهری در سومین اجلاس رسمی ششمین دورهٔ مجلس خبرگان رهبری در نطقی با گرامیداشت دهه کرامت اظهار کرد: ششمین دورهٔ مجلس خبرگان رهبری که هماکنون شاهد برگزاری سومین اجلاس رسمی آن هستیم، از حساسیت خاصی برخوردار است.
وی افزود: اصل برگزاری انتخابات این دوره در اسفند سال ۱۴۰۲ علیرغم فاصلهٔ نهچندان زیاد با فتنهٔ سنگین ۱۴۰۱ و هجمههای تبلیغاتی و جنگ ترکیبی و شناختی بیسابقهٔ دشمن، بحمدالله با مشارکتی انجام شد که برای تحلیلگران دوست و دشمن قابل پیشبینی نبود و حضور مردم در آن انتخابات باعث تحیر و ناراحتی دشمنان شد.
نماینده مردم شریف استان گلستان در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: همزمانی آغاز نخستین اجلاس خبرگان با شهادت بهتانگیز شهید خدمت آیتالله رئیسی به عنوان رئیسجمهور وقت و عضو برجستهٔ خبرگان، خللی در روند برگزاری آن اجلاس ایجاد نکرد.
طاهری گفت: تشییع باشکوه شهید خدمت و همراهان شهیدش و مدیریت کشور در دورهٔ ۵۰ روزهٔ انتقالی و برگزاری باشکوه انتخابات ریاست جمهوری و تشکیل بههنگام دولت چهاردهم از دیگر وقایع مهم سال گذشته بود.
وی بیان کرد: ادامهیافتن جنایات بیسابقهٔ رژیم صهیونی در غزه و جنوب لبنان، حادثهٔ پیجرها، شهادت سرداران جبههٔ مقاومت و فرماندهان بزرگ حزبالله و حماس همچون اسماعیل هنیه، یحیی السنوار، سید هاشم صفیالدین و بالاخص مجاهد کبیر و پرچمدار مقاومت در منطقه جناب سید حسن نصرالله رضوانالله تعالی علیه و حوادث سوریه، همگی اتفاقات مهم ناگوار و حزنانگیزی را بر امت اسلامی تحمیل کرد.
نماینده مردم شریف استان گلستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: همهٔ این اتفاقات سهمگین در ایران اسلامی و جبههٔ مقاومت، آن هم در کمتر از یک سال، میتوانست سرنوشت تاریخ پیشروندهٔ انقلاب، بهسوی تمدن بزرگ اسلامی و تحقق ظهور را بالکل تغییر دهد.
طاهری ادامه داد: لیکن آنچه توانست روند گسترش فرهنگ اسلام ناب و مقاومت در برابر استکبار جهانی و رژیم صهیونی را تثبیت نماید و استمرار بخشد، چیزی نبود جز حاکمیت نظام مردمسالاری دینی که مبتنی بر دو رکن امامت و امت است؛ چراکه خداوند متعال فرموده است: «وَإِنْ یُرِیدُوا أَنْ یَخْدَعُوکَ فَإِنَّ حَسْبَکَ اللَّهُ ۚ هُوَ الّذِی أَیّدَکَ بِنَصْرِهِ وَبِالْمُؤْمِنِینَ» (الانفال/۶۲)
وی گفت: مجلس خبرگان رهبری به عنوان نماد و تحققبخش نظام مردمسالاری دینی به داشتن چنین امتی بصیر و صبور افتخار میکند، و نیز به نعمت بزرگ برخورداری از امام و رهبری عادل، مدیر، مدبر، شجاع و محبوب دلهای امت اسلامی یعنی حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای مدظلهالعالی به خود میبالد و خداوند متعال را شکرگزاری میکند.
نماینده مردم شریف استان گلستان در مجلس خبرگان رهبری همچنین برگزاری نماز جمعهٔ نصر و عملیات وعدهٔ صادق یک و دو تنها چند نمونه از مدیریت هوشمندانه و شجاعانهٔ این مرد بزرگ الهی دانست.
طاهری با بیان اینکه تشبیه حوادث سهمگین سال گذشته به حوادث سال ۶۰ توسط معظمله، تشبیهی دقیق و معنادار است، افزود: اگر در سال ۶۰ رهبری پیامبرگونهٔ بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی امام عظیمالشأن راحلمان رضوانالله تعالی علیه، کشورمان را از طوفان حوادثی چون خیانتهای بنیصدر و جنگ مسلحانهٔ منافقین مزدور و وقایع غمانگیز هفتم تیر و هشتم شهریور و شهادت شهدای بزرگ محراب که همزمان با جنگ تحمیلی همهجانبهٔ دشمن بود، نجات داد، در سال ۱۴۰۳ نیز رهبری خلف صالح امام راحل یعنی رهبر معظم انقلاب اسلامی حفظهالله تعالی، نهتنها کشور اسلامیمان بلکه جبههٔ بزرگ مقاومت را در برابر جنایات بزرگ و توطئههای پیچیدهٔ دشمن حفظ کرد.
وی بیان کرد: همهٔ اینها میتواند ابعاد مهمی از کارآمدی نظام مبتنی بر ولایت مطلقهٔ فقیه را بار دیگر اثبات کند و به رخ جهانیان بکشد.
نماینده مردم شریف استان گلستان در مجلس خبرگان رهبری توضیح داد: هرچند پیشرفتهای حیرتانگیز در ابعاد علمی و فناوریهای نوین و خدمات گستردهٔ اجتماعی در چهل و شش سال گذشته یک بخش از نشانههای کارآمدی نظام است، لیکن مهمتر از آن، نوع حکمرانی و هدایتگری کشور بلکه جبههٔ مقاومت توسط ولی فقیه در حوادث و بحرانهای پیدرپی و بنیانبراندازی بوده است که در طول چند دههٔ گذشته خصوصاً در سال ۱۳۶۰ و نیز در سال ۱۴۰۳ شاهدش بودیم.
طاهری تاکید کرد: مجلس خبرگان رهبری به نمایندگی از ملت شریف ایران به داشتن چنین رهبری میبالد و بر خود فرض میداند که در راستای عمل به جهاد تبیین، به معرفی ابعاد شخصیتی این رهبر فرزانه و تبیین راهبردها و رهنمودهای معظمله همت گمارد.
وی همچنین در این نطق با اشاره به چند مسألهٔ مرتبط با مسائل کلان کشوری و نیز برخی مشکلات استان گلستان تصریح کرد: از مجموع ۲۶ قومیت موجود در کشور حداقل ۱۷ قومیت در استان گلستان سکونت دارند و از این جهت گلستان یک ایران اسلامی کوچک است.
نماینده مردم شریف استان گلستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: در عین حال این اقوام متنوع و متکثر در سایهٔ وحدت در کنار یکدیگر همزیستی مسالمتآمیز دارند و مشغول کار و تلاش هستند و از این جهت به تعبیر امام خامنهای، گلستان یک استان ممتاز است.
طاهری افزود: همچنین استان گلستان از ۱۳ اقلیم جهانی، دارای ۸ اقلیم متنوع است و میتواند نقش بارزی در اقتصاد کشاورزی کشور و صنایع غذایی ایفا کند و حتی به مقصدی مهم برای طبیعتگردان و گردشگران تبدیل شود، اما به دلیل فقر سرمایهگذاری زیرساختی نتوانسته به جایگاه اصلی خود در منطقه دست یابد.
وی گفت: متاسفانه این استان در حال حاضر در شاخصهای اقتصادی جزو استانهای محروم کشور محسوب میشود و علیرغم اینکه طبق گزارش مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی این استان در برخورداری از بسترهای مناسب کسب و کار، در رتبهٔ چهارم استانهای کشور قرار دارد مع الاسف درآمد سرانهٔ مردم گلستان نصف میانگین کشوری است.
نماینده مردم شریف استان گلستان در مجلس خبرگان رهبری توضیح داد: استان گلستان در شاخصهای رفاهی جزو ۱۰ استان آخر بهشمار میرود و همین امر موجب بسیاری از چالشها و آسیبهای اجتماعی در این استان شده است.
طاهری خاطرنشان کرد: مطالبهٔ مردم این است که دولتمردان توجه ویژهای به این استان داشته باشند و برخی دستگاههای حاکمیتی مانند: بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و بنیاد علوی … گام مؤثری برای رفع محرومیت استان بردارند.
انتهای خبر/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد